joi, 23 septembrie 2010

IULIE 2010
ACTIVITATE FIZICA- STEP

            Cine are nevoie de miscare? Toata lumea! In doze mai puternice sau mai slabe, "administrat" cu o frecventa si o intensitate mai mare sau mai mica, cu totii avem nevoie de "medicamentul" denumit efort fizic.
           Sportul are un rol de intretinere extrem de important. Cu ajutorul miscarii fizice facute constant se emntin elasticitatea si agilitatea corpului, se pastreaza nealterate capacitatile mentale, se educa vointa si, nu in ultimul rand, este tinut sub control nivelul de stres. Studiile arasa ca in prezent, peste 62% din managerii, oamenii de stiinta, informaticienii care au ajuns la cote inalte ale succesului porfesional sunt practicanti perseverenti a diverse sporturi.
           Beneficiarii proiectului MODELiving au inteles si ei importanta unei vieti active pentru o viata de calitate si au participat cu placere la o sesiune de step. Participantii au fost incantati de oportunitatea oferita si au dorit sa afle informatii suplimentare legate de programul salii de sport respective pentru a continua demersul pozitiv inceput impreuna in cadrul proiectului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu